top of page

Úspěšný prodej nemovitosti díky 3D virtuálním prohlídkám

Inzerát, který mezi ostatními inzeráty umístěnými na stránkách realitních kanceláří vyniká, má mnohonásobně větší šanci na úspěšný prodej. Věta, na které se shodují zkušení realitní makléři. Chcete, aby i vaše nemovitost mezi ostatními vynikla a prodala se rychle a za skvělou cenu? Využijte technologickou novinku v podobě 3D virtuálních prohlídek nemovitostí.


Co je to virtuální prohlídka

Virtuální prohlídka je založená na nafocení interiéru bytu nebo domu speciální 3D kamerou, která následně zakreslí celý prostor ve 3D a naprosto realisticky ho zobrazí. Pomocí 3D skenu je možné vytvořit také půdorys nemovitosti.


Proč se virtuální prohlídka vyplatí?

Virtuální prohlídky nabízejí celou řadu výhod pro prodávající i pro potenciální zájemce. V první řadě je možné pomocí poutavého inzerátu oslovit podstatně více zájemců. Je dokázané, že inzeráty, které se odlišují, se také mnohem více sdílejí na sociálních sítích. Jaké jsou další výhody virtuální 3D prohlídky bytu nebo domu?


Úspora času

Nespornou výhodou této formy prezentace je úspora času pro kupující i prodávající. Kupující má skvělou možnost získat reálnou představu o nemovitosti a na prohlídky pak přicházejí jen ti, kteří mají reálný zájem.


Dokonalá představ o nemovitosti

Díky virtuální prohlídce získá kupující skvělou představu o nemovitosti a navíc ji uvidí v tom nejlepším světle. Ještě lepší efekt nastává ve chvíli, kdy si kupující nasadí 3D brýle a získá možnost libovolně procházet jednotlivými místnostmi.


Jak virtuální prohlídka vzniká?

Uvažujete nad tím, že umožníte své nemovitosti vyniknout díky 3D virtuální prohlídce a zajímá vás, jak virtuální prohlídka vzniká? O její přípravu se postará profesionál vyškolený na 3D skenování, který projde celý dům nebo byt a následně ze získaných dat vytvoří konečnou virtuální prohlídku.


Využijte exkluzivní formu propagace své nemovitosti i vy a prodejte ji rychleji.

ความคิดเห็น


bottom of page