top of page

Co je Home Staging a proč se při prodeji nemovitosti vyplatí i vám?

Pokud jste se rozhodli prodat nebo pronajmout svůj byt nebo dům, jistě chcete, aby se nemovitost prodala nebo pronajala za co možná nejvyšší částku v co možná nejkratším čase. Skvělým způsobem, jak navýšit hodnotu vaší nemovitosti a oslovit více potenciálních klientů, je Home Staging. Co to Home Staging je a proč byste o něm měli uvažovat i vy?



Co je Home Staging

Home Staging, jehož anglický název v překladu zní „představení domu“, je přípravou domu nebo bytu k nafocení fotografií na stránky realitních kanceláří nebo pro prohlídky potenciálních zájemců. Pod pojmem Home Staging si nepředstavujte renovaci nemovitosti ani bytové návrhářství. Spíše naopak. Jedná se v podstatě o takzvané vyjmutí domova z domu, tedy o odstranění osobních věcí tak, aby si případní zájemci dokázali představit, že na daném místě vytvoří svůj vlastní domov.

Home Staging se kromě odstranění všech rušivých elementů zaměřuje také na sladění barevných schémat, barevné sladění doplňků nebo praktické uspořádání nábytku.


Rychlé a úspěšné prodání nemovitosti

Home Staging slaví velké úspěchy ve světě a v posledních letech se stává také součástí nabídky některých realitních kanceláří u nás a také ze strany zákazníků je tato služba čím dál tím populárnější. Ze zkušeností totiž opravdu vyplývá, že se takto připravená nemovitost prodává nebo pronajímá rychleji.


Kde se Home Staging využívá?

Velké oblibě se Home Staging těší nejen při prodeji bytů a domů, ale také hotelů, obchodů nebo restaurací. Často se využívá také při prodeji prázdných domů nebo bytů, je totiž prokázané, že se zařízené nemovitosti prodávají rychleji než ty prázdné.


Využijte osvědčený způsob, jak nemovitost prodat nebo pronajmout v krátkém čase za skvělou cenu i vy.

Comments


bottom of page